Galaxy S6'da parmak izi sensörü ana ekran butonunda bulunabilir




Samsung Galaxy S6 modeli ile ilgili paylaşımlarına bir süredir devam ediyor. Cihaz ile ilgili video ve görseller gelmeye devam ederken Alman T-mobile operatörünün yayınladığı en net görüntüyü bu bağlantıda sizlerle paylaştık. Paylaşılan görselde ise ilginç bir detay göze çarpıyor. 
Ana ekranın olduğu kısıma yakınlaştırma yapılarak incelendiğinde butonun iç kısmındaki yuvarlağa yakın bir şeklin çizgileri silüet şeklinde görülebiliyor. Bu görüntü ise Samsung'un cihaz ile ilgili yayınladığı ilk videodaki görsele oldukça benzemesiyle dikkat çekiyor. İlk video yayınladığında bu görsel cihazın kamerası olarak yorumlanmıştı. Samsung Galaxy S5 modelinde de parmak okuyucu sensöre yer vermişti ancak bu cihazda sensörün parmak izini okuması için üzerinde kaydırma yapılması gerekiyordu. Galaxy S6 modelinde ise parmak okuyucu sensörün iPhone cihazlarda gördüğümüz şekilde parmağı üzerinde sabit tutarak okuma yapabileceği iddia ediliyor.


Share on Google Plus

About Android

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder