Spotify bildiğiniz üzere popüler bir müzik platformu. Vodafone ise ülkemizde tercih edilen popüler bir GSM operatörü. Vodafone ve Spotify iş birliğinde ortaya çıkan basın toplantısında avantajlı tekliflerden ilk olarak Vodafone Türkiye genç aboneleri faydalanabilecek. Hatta Spotify'in Premium üyeliğine Vodafone FreeZone tarifesini kullanan kişiler daha avantajlı fiyatlarla sahip olacak. 
Yerli ve yabancı 30 milyonu aşkın şarkı yapısıyla popüler olan Spotify Premium aboneliğini avantajlı fiyatlarla sunan ilk operatör olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Gökhan Öğüt konuyla ilgili şu sözleri dile getirdi.. 
Bu iş birliği çerçevesinde, sadece abonelerimiz değil Türkiye müzik endüstrisi de ciddi anlamda kazanç elde edecek.Türkiye müzik endüstrisinin dijital dönüşümünü ‘dijital doğanlar’ dediğimiz genç abonelerimiz, Vodafone FreeZone’lulardan başlayarak gerçekleştireceğiz. Gençler sosyal çevreleri ile sürekli bağlantıda kalmak istiyorlar. Gençler, ortalama bir abonemize göre yaklaşık 2 kat daha fazla konuşuyor, 6 kat daha çok mesaj gönderiyor, 4 kat daha fazla mobil internet kullanıyor. Gençlerin ihtiyaçlarını karşılamak için Mayıs 2011’de hayata geçirdiğimiz Vodafone FreeZone markamız ile müziği sahipleniyoruz. Spotify Premium’u gençlik tarifemiz Esnek Tarife ile birlikte sunuyoruz. Önümüzdeki günlerde de tüm abonelerimizin kolaylıkla ve avantajlı fiyatlarla Spotify Premium aboneliğine ulaşmasını sağlayacak tekliflerle geleceğiz. Hızla dijitalleşen, kültür ve sanatla dijital platformlarda buluşan Vodafone FreeZone’luları her an her yerden müziğe özgürce erişimi için Spotify ile müzikle buluşmaya davet ediyoruz.”
Share on Google Plus

About Android

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder